Kumaha pikeun mastikeun kinerja sealing of klep bal stainless steel

Dina raraga pikeun mastikeun kinerja sealing tina klep bal stainless steel nalika tekanan operasi sedeng low, hiji tekanan pre-tightening tangtu kudu kabentuk antara bal na korsi sealing.Dina korsi sealing kaku, reliabiliti sarta hirup layanan tina klep bal stainless steel anu clamped dina Pilihan bener tina jumlah pre-tightening tina korsi sealing.

Reliabiliti sarta hirup jasa tina klep bal stainless steel;clamp jumlah pre-tightening tina Pilihan bener tina korsi sealing.Kurangna pre-tightening teu bisa mastikeun tightness-tekanan low tina klep bal: badag teuing pre-tightening bakal ngabalukarkeun torsi conflicting antara bal jeung korsi sealing ngaronjat, mangaruhan fungsi Peta tina klep bola stainless steel;sarta bisa ngabalukarkeun deformasi palastik tina korsi sealing, hasilna gagalna sealing.Ngeunaan korsi sealing PTFE, tekanan spésifik preload umumna kedah 0,1 PN sareng henteu kirang ti 1,02 MPa.

Penyesuaian jumlah pre-tightening tina korsi sealing kaku geus réngsé ku ngarobah ketebalan tina gasket adjustment sealing.Kasalahan ngolah gasket adjustment sealing bakal mangaruhan pangaruh adjustment: parabot lumrah tur adjustment mangrupakeun konci pikeun meunangkeun kinerja sealing alus teuing.Dina operasi, sanggeus korsi segel ieu dipaké, kamampuh adjustment aktif tina tekanan husus preload pisan goréng, jadi hirup jasa tina struktur korsi segel kaku klep bal relatif pondok.

Salah sahiji cara pikeun nungkulan masalah nyaéta milih korsi sealing kalawan elemen elastis.Dina momen ieu, akuisisi sarta adjustment tina jumlah pre-tightening geus euweuh gumantung kana gasket adjustment sealing tapi geus réngsé ku unsur elastis.Salian pikeun meunangkeun jumlah pre-tightening diperlukeun, korsi sealing kalawan elemen elastis ogé bisa ngimbangan tekanan husus pre-tightening dina rentang deformasi elastis unsur elastis.Ku alatan éta, hirup jasa tina klep bal relatif panjang.

Konci pikeun sealing of valves bal stainless steel perenahna dina struktur korsi sealing jeung seleksi bahan korsi sealing.Numutkeun struktur béda jeung sarat aplikasi, rationally pilih métode struktural tina korsi sealing pikeun mastikeun téhnologi processing alus teuing tina korsi sealing: pilih bahan sealing kalawan fungsi alus teuing jeung sarat aplikasi adat pikeun minuhan sarat sealing tina klep bola na sateuacanna. reliabiliti sarta aplikasi tina operasi klep bal hirup bentang mangrupa tinimbangan penting dina tata perbaikan klep bal.


waktos pos: Nov-10-2020